Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ποια είναι η κυρία;

Quiz

Ποια είναι η..."κυρία";

Κάθε δράση έχει και αντίδραση. Κάτι πρωτόγνωρο για τους επί μακράν ασύλληπτους εγκληματίες....

....εκεί στην τρομοκρατική γιάφκα του indymedia πηγαίνουν σε ακτιβιστικές δράσεις Ελλήνων που διαμαρτύρονται για τον εποικισμό της πατρίδας μας, την εγκληματικότητα και όλα τα επακόλουθα της λαθρομετανάστευσης....

.... σε συγκεντρώσεις που κανείς δεν έχει να κρύψει το πρόσωπό του κάτω από κουκούλα - όπως αυτοί συνηθίζουν για να καλύψουν τις εγκληματικές τους δραστηριότητες - ακροβολίζονται σε ταράτσες, αναμιγνύονται με το πλήθος και φωτογραφίζουν Έλληνες.

Κατόπιν τους στοχοποιούν στο indymedia και καλούν τα πιόνια τους, να τους τσακίσουν, να τους κάψουν και άλλα τέτοια "κομψά".

Όλα αυτά φυσικά με την ανοχή για να μην πούμε και την πριμοδότηση του Χουντοχοΐδη που κατά δική του δήλωση "είναι φίλοι του" και με λεφτά όλων μας, μιας και το Μετσόβιο όπου και έχουν τον server τους τον ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Η κυρία είναι ένα από τα τσιράκια τους, που βρέθηκε "τυχαία" με τους αφρικανούς λαθρέμπορους και με την φωτογραφική μηχανή στο χέρι, λίγο αμήχανη μιας και δεν είναι συνηθισμένη στα φλάς... Ανέλαβε να φωτογραφίσει τους Έλληνες και να τους παραδώσει στην γιάφκα της με σκοπό την δημοσιοποίηση και την προτροπή σε εγκληματική δράση κατά αυτών.

Σήμερα ξεκινήσαμε με τις "κυρίες" μιας και προηγούνται...

...αύριο θα ακολουθήσουν οι "κύριοι" γνωστοί άγνωστοι ρεπόρτερ της τρομοκρατικής γιάφκας....

συνεχίζεται....

Δεν υπάρχουν σχόλια: