Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ; ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ INDYMEDIA

Για μια ακόμη φορά οι μισθοφόροι φασίστες του Τέταρτου Ράιχ αποφάσισαν με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ να μην αφήσουν τους κατοίκους του 6ου διαμερίσματος της Αθήνας να διαμαρτυρηθούν για τις κτηνώδεις συνθήκες διαβίωσης που ζουν και καταγγέλουν οργανώνοντας μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ η Αστυνομία ΔΕΝ θα απαγορέψει.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:02 π.μ.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ παίρνοντας e-mail από τους κατοίκους


και κάντε κλικ στην εικόνα να δείτε πως αμέσως προβαίνουν στην παράνομη

αντισυγκέντρωση την επόμενη.

Αυτή η μέθοδος των πραιτωριανών νεοφασιστών είναι γνωστή χρόνια τώρα και την ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ οι Αρχές ΜΗ εφαρμόζοντας τους νόμους του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Φασιστικά λοιπόν αποφασίζουν να πάνε στο μέρος διαμαρτυρίας ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ με τα γνωστά σακίδια με τον εξοπλισμό (μολότοφ, λοστάρια, τσεκούρια, αξίνες και ότι βάλει το μυαλό σας) και με τις κουκούλες παραμάσχαλα για να ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ τους κατοίκους των περιοχών που δεινοπαθούν να διαδηλώσουν ειρηνικά. Θα αφήσουν τα 4χ4 στο προσωπικό γκαράζ του μπαμπά και θα κατέβουν από τις πευκόφυτες περιοχές των βορείων προαστίων να σπάσουν καμιά περιουσία μεροκαματιάρη και ασφαλώς ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(ή έτσι τουλάχιστον νομίζουν).

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ...ΑΖΗΜΙΩΤΟ!

ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΕΙ Η CIA.

Φυσικά σε όσες συγκεντρώσεις κάνουν οι επαγγελματίες ρατσιστές και οι νεοταξικοί φασίστες που τους χρηματοδοτεί ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Σόρος δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ αντισυγκέντρωση από ΚΑΝΕΝΑΝ φορέα.

Καταλαβαίνετε τώρα ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ που θέλουν να ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ στον κάθε δημοκράτη Έλληνα να διαδηλώσει και φυσικά ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!

Αυτά όμως είναι μόνο απατηλά όνειρα.... βλέπουν το πλήθος του κόσμου και ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΝ...

Καταλαβαίνετε πως ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ....ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΠΑΝΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΤΟΜΑΡΑ ή να σας θυμίσω πως κλάσατε μέντες όταν είδατε τις χιλιάδες του κόσμου στην πορεία για τα ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ....πρέπει να ήταν ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ η εικόνα για εσάς να είναι ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ...ένα blackout το πάθατε γι αυτό και κρυφτήκατε στις γιάφκες των Εξαρχείων...

ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ...

ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΤΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ.

Όσο για τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ τον προετοιμάζουμε από τώρα.... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ ΜΑΣ.

ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: