Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Αστυνομική επιχείρηση έγινε τα ξημερώματα Κυριακής στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, με 30 προσαγωγές - Γιατί δεν μπήκαν ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ INDYMEDIA;



Τριάντα προσαγωγές νεαρών μέσα από το χώρο της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου έκανε γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής η αστυνομία.

Ο πρύτανης του Πολυτεχνείου ζήτησε την παρέμβαση της Αστυνομίας με το αιτιολογικό ότι άτομα που συμμετείχαν σε πάρτι στο κτίριο των Χημικών Μηχανικών προξενούσαν φθορές.

Στο σημείο έφτασαν μοτοσικλετιστές της Ομάδας Δέλτα, οι οποίοι όμως δεν μπήκαν στο κτίριο αλλά έκαναν προσαγωγές γύρω από αυτό.

Οι 30 προσαχθέντες κυρίως αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, και αφού έγινε εξακρίβωση στοιχείων αφέθηκαν το πρωί ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι εις βάρος τους.

Μόνο τους πατριώτες βάζουν φυλακή...

Μα γιατί όμως ο κ. Πρύτανης κάλεσε την Αστυνομία; Γιατί τόσο ευαισθησία ξαφνικά; Μήπως γιατί στο ίδιο κτίριο βρίσκεται ο εξυπηρετητής του indymedia; Μήπως ξέφυγε ο έλεγχος του πάρτυ από τους διοργανωτές και με τα διάφορα χαπάκια που είχαν πάρει κάποιοι άρχισαν να καταστρέφουν ανεξέλεγκτα και φοβήθηκαν μην γίνει καμιά ζημιά στον εξυπηρετητή; Γιατί δεν μπήκαν οι Αστυνομικοί στο κτίριο που είναι το άβατο του Indymedia;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: