Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΕ;

Εξερευνώντας πριν μέρες τον ιστοχώρο "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ" διακίνησης ιδεών ,που ακόμα στεγάζεται με την εγκληματική ανοχή του υπουργού - πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στο ΕΜΠ, Ιndymedia έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα και σκεπτόμενος της κίνησης του τωρινού αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου είπα να μην το αφήσω έτσι. Τα ''παιδιά'' λοιπόν καταφέρονται ενάντια στην ορθοδοξία παρακινώντας τον κόσμο σε :
<<μαζικές επιθέσεις από ομάδες μικρών ατόμων στο παπαδαριό, ψείρισμα (όχι κλωτσομπουνίδια είναι γερόντια μερικοί ) και μετά να βάλουμε τα λεφτά στο ταμείο αλληλεγγύης που λέει ο Μάικλ Χρυσοχοίδης ! >>



Μετά το κάψιμο λοιπόν τις σημαίας κάνουν επίθεση και στον δεύτερο στυλοβάτη του έθνους την ορθοδοξία. Ο πολλά βαρύς (καμία ανοχή στους τρομοκράτες) υπουργός Mike και ο αρλεκίνος του Θεού αρχιεπίσκοπος σαν καλοί χριστιανοί αγρόν αγόρασαν αδιαφορώντας για μια ακόμη φορά. Όμως αγαπητοί υπάλληλοι εμείς δεν αδιαφορούμε και θα πατάξουμε κάθε προσπάθεια επίθεσης ειδικά την άγια μέρα των Θεοφανίων.

Βέβαια οι απειλές που εκτοξεύονται δεν σταματούν στην ορθοδοξία αλλά γίνονται και επί προσωπικού στους διαχειριστές του stop - indymedia λέγοντας ότι έχουν στοχοποίησει άτομα και ότι θα τους τακτοποιήσουν μετά το "παπαδαριό"

Όπα ρε ψευτόμαγκες της Κοδρικτώνος και της Σταδίου.

Θα σας πέσει κανένα πανό πάλι...

ΥΣ. Και ντουντούκα να πέσει καλή είναι αρκεί να την απολυμάνουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: