Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;



Μετά τη δολοφονική επίθεση αναρχοφασιστών σε φοιτητή του ΛΑΟΣ οι εγκληματίες του τρομοκρατικού server που εκπέμπει μέσα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ανάρτησαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του την οποία έκλεψαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Αν και αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ η ανάρτηση των στοιχείων του δημόσια στο διαδίκτυο, των στοιχείων ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ του φοιτητή από τους εγκληματίες που λίγο έλειψε να τον δολοφονήσουν, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δηλώνει ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να επέμβει λόγω ΑΣΥΛΟΥ.

Με λίγα λόγια Ένα δημόσιο Κτίριο για την Παιδεία μας είναι ΓΙΑΦΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Δείτε την ανάρτηση των ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ



http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1082386

Δολοφονική Επίθεση σε φοιτητή του ΛΑ.Ο.Σ.!

Για άλλη μια φορά η φοιτητική παράταξη του ΛΑ.Ο.Σ., η Φ.Ο.Σ., δέχεται άγρια επίθεση από αγνώστους. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί, στη Θεολογική Αθηνών, μέσα στο χώρο του πανεπιστημιακού ασύλου ασυδοσίας, 30 μαυροφορεμένοι δολοφόνοι επέδραμαν εναντίον 3 φοιτητών του ΛΑ.Ο.Σ., προκειμένου να "τους λιώσουν" όπως φώναζαν.

Με κράνη και μαδέρια έπιασαν έναν από αυτούς και του επέφεραν πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια με αποτέλεσμα να διακομιστεί στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να του κάνουν ράμματα στο κεφάλι. Τον έγραψαν με σπρέυ, ενώ τον προειδοποίησαν πως την επόμενη φορά δεν θα του χαριστούν και θα τον σκοτώσουν.

Μετά τη ραγδαία άνοδο του ΛΑ.Ο.Σ. και την κατρακύλα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κάποιοι φοβούνται πως τα στέκια τους θα κλείσουν και ξεσπάνε σε άοπλους φοιτητές. Το σύστημα νιώθει τον κίνδυνο και αντιδρά... Ο ΛΑ.Ο.Σ. ως η μόνη παράταξη που υποστηρίζει την κατάργηση του ασύλου και την δίωξη των κουκουλοφόρων δέχεται τώρα τις συνέπειες.

Μέχρι να πέσει ο πρώτος νεκρός..

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: