Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Ζήτω η ελευθερία του τύπου!!!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ...

Τώρα και η ελεύθερη διανομή των εφημερίδων γίνεται στόχος από το indymedia. Φυσικά πρόκειται για τις ''φασιστικές'' κατ' αυτούς εβδομαδιαίες εφημερίδες ''Στόχος'' και ''Χρυσή Αυγή''. Είναι ανάγκη για τους αναρχικούς να γίνει μια ''οργανωμένη, μαζική, και καθημερινή καμπάνια'' για να σταματίσουν να διατίθονται από τα περίπτερα και τα πρακτορία. Παραδέχονται βέβαια πως έχουν γίνει μεμονωμένες κινήσεις από συντρόφους που κατέστρεψαν εφημερίδες αλλά δεν αρκεί αυτό!


Ένας άλλος αναρχικός περιπτεράς απαντώντας στις απορίες του προηγούμενου περιγράφει πως ο ίδιος προσπάθησε να αποτρέψει πράκτορες διανομής τύπου να φέρνουν τις συγκεκριμένες εφημερίδες και όταν δεν τα κατάφερε (γιατί οι διανομείς είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να τις διανείμουν) σκαρφίστηκε άλλους τρόπους για να μην τις πουλάει!!!
Όταν τις ζητούσαν δεν τις έδινε και παράλληλα ''φακέλωνε'' τους υποψήφιους αγοραστές των εφημερίδων αυτών αν ήταν από τη γειτονία. Προφανώς για να του τη πέσουν μετά καμιά δεκαριά παλληκαράδες και να τον στείλουν στο νοσοκομείο...


Κλείνοντας προτρέπει να οργανωθεί σοβαρή δουλειά και να τη στήνουν σε πράκτορες διανομείς τύπου καθώς είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος να φιμωθούν οι εφημερίδες!!!

Ζήτω η ελευθερία του τύπου!
Ζήτω το πανεπιστημιακό άσυλο!!
Ζήτω η ανεξάρτητη δικαιοσύνη!!!
Και τέλος ζήτω ο μαλάκας Έλληνας φορολογούμενος που πληρώνει ένα κάρο λεφτά για να συντηρείται το INDYMEDIA σε server του Eθνικού Μετσοβιου Πολυτεχνείου!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: