Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Η παράνοια των “αντιεξουσιαστών”

Φωτο από επίθεση "αντιεξουσιαστών" στο Χαμόγελο του Παιδιού

Παραθέτουμε το παρακάτω κείμενο και προτρέπουμε όποιον επιθυμεί, να το αναδημοσιεύσει στην γνωστή ιστοσελίδα “αντιεξουσιαστών” του Athens Indymedia, που παρανόμως στεγάζεται σε server του Εθνικού Μετσoβείου Πολυτεχνείου, με την πλήρη ανοχή της κυβέρνησης και της αστυνομίας και την κάλυψη της Πρυτανείας. (Άλλωστε είναι γνωστές οι δηλώσεις του υπεύθυνου του τμήματος “Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος” Μάνου Σφακιανάκη , ότι “Εμείς το Ιντυμίντια το υποστηρίζουμε”, την ίδια στιγμή που η ιστοσελίδα λειτουργεί ως “σχολείο” για εγκληματικές πράξεις, ενώ γίνεται στοχοποίηση πολιτιών και ανοιχτή προτροπή μέχρι και για απόπειρες δολοφονίας.)

Κάψανε το μαγαζί του πολίτη κάτω από τα μάτια της αστυνομίας
Πεντακόσια μέτρα από το Αστυνομικό τμήμα Άγιο Παντελεήμονα και υπό 24 τετράωρο παρουσία των μπλοκ της αστυνομίας και το ΜΑΤ στη περιοχή έγινε καπνού το μαγαζάκι του Έλληνα πολίτη το βραδύ της τετάρτης.
Τώρα πια το θέμα είναι η ασφάλεια των πολιτών που κυνδινεύει και πρέπει επιτελούς η κυβέρνηση έκτος από την προεκλογική της καμπάνια να λάβει υπόψιν της.

Τώρα πια οι πολίτες φοβούνται ακόμα και στα σπίτια τους γιατί μπορεί ανά πας στιγμή και εκεί να τους κάψει κανείς και να μη κουνιέται φύλο.

Η απάντηση που θα πάρετε, είναι ότι το κείμενο σβήνεται, ως “φασιστικό” και “ακροδεξιό”.

Εάν όμως αντικαταστήσετε στο παραπάνω κείμενο την λέξη “Έλληνα” με την λέξη “Μπαγκλαντεσιανό” και την λέξη “πολίτη” με την λέξη “μετανάστη” αφήνοντας το υπόλοιπο κείμενο αυτούσιο, όλοι θα σπεύσουν να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους!

Όσοι δεν το πιστεύετε, ανατρέξτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1037661

Όταν καίγονται μαζικά τα μαγαζιά των Ελλήνων αυτό το αποκαλούν “αντικαπιταλισμό” είτε “εξέγερση του Δεκέμβρη” και οι δράστες αποκαλούνται “εξεγερμένοι” και “επαναστάτες”

Όταν όμως κυκλώματα αλλοδαπών, ή και κατά λάθος κάποιοι συντροφοί τους “αντιεξουσιαστές” καίνε κατάστημα Μπαγκλαντεσιανού, αυτό το αποκαλούν “ρατσισμό” και οι δράστες είναι βέβαιο ότι είναι “μέλη ακροδεξιών οργανώσεων” όπως αναφέρουν!

Πηγή

1 σχόλιο:

ephee είπε...

Πριν κάτι χρόνια που δούλευα ακόμα σε καθεστώς stage, και τόλμησα να ποστάρω κάτι στο indymedia για να διορθώσω ανακρίβειες για τον κλάδο μου, έστειλα το ίδιο κείμενο 5 φορές, μέχρι να πάρω χαμπάρι ότι δεν είχε πρόβλημα το δικό μου pc.

Εμείς τους υποθάλπουμε τους εγκληματίες με τους ανθέλληνες που ψηφίζουμε!

Αει σιχτίρ πια!


©