Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Η υποκριτική αλητεία του "χιουμορίστα" μπλόγκερ Pitsirikos

Ας απολαύσουμε την αβάσταχτη ηλιθιότητα συνδιασμένη με το πιό εμετικό είδος εξυπνακίστικου πνευματικού βαρβαρισμού. Ακολουθούν δύο ποστ από το γνωστό μπλόγκερ με το ψευδώνυμο Pitsirikos, ο οποίος παρεπιμπτόντως εξαργύρωσε την παρουσία του στο blogging παρουσιάζοντας εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ (Αλαφούζος):

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2008.

Αλλάζουν οι Καιροί
Κάποτε οι άνθρωποι σκέφτονταν πως "αυτό θα μπορούσε να είναι το δικό μου παιδί".

Σήμερα οι άνθρωποι σκέφτονται πως "αυτό θα μπορούσε να είναι το δικό μου μαγαζί".

Ελλάς Ελλήνων Καταστηματαρχών. Εκτός από τα καταστήματά σας και τα αυτοκίνητά σας, φροντίστε να ασφαλίσετε και τα παιδιά σας. Πού ξέρετε; Μπορεί να γίνετε πλούσιοι μια μέρα.

Σχόλιο: Ο Pitsirikos, με προκλητικό ύφος τριών χιλιάδων πιθήκων, νομίζει πως μπορεί να ειρωνεύεται την απελπισία συνανθρώπων μας. Βέβαια ο ίδιος, πίσω από την οθόνη του υπολογιστή και του μικροφώνου του (μπορεί να) τα βλέπει διαφορετικά. Που να αντιληφθεί το πως είναι να χάνεις τους κόπους μιάς ζωής επειδή ορισμένοι αλήτες αποφάσισαν να εκφράσουν τα ξεσπάσουν σε εσένα και όχι εκεί που έπρεπε; Εάν είχε καταστραφεί η περιουσία του ιδίου, του πατέρα του η της μάνας του, μάλλον δε θα έγραφε τα ίδια πράγματα. Αλλά όταν πρόκειται γιά άλλους, κάνει εκ τους ασφαλούς τον "έξυπνο". Ποιός; Ο ψευτομπλόγκερ που εδώ και κάποιους μήνες πληρώνεται από τον μεγαλοεπιχειρηματία Αλαφούζο του ΣΚΑΪ. Δηλαδή το θράσος και η διαδικτυακή αλητεία σε όλο της το μεγαλείο, πασπαλισμένη με γλειώδες χιούμορ που βρίθει υποκρισίας και ανοησίας. Αυτά για όσους είχαν κάνει Θεό αυτόν τον τυχάρπαστο είρωνα.

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2008.
Εξάρχεια παντού

"Ο Κώστας Καραμανλής ζήτησε αναβολή των σημερινών συλλαλητηρίων, ενώ ακούστηκαν και φωνές που ζήτησαν τα συλλαλητήρια να πραγματοποιηθούν εκτός του κέντρου της Αθήνας, για να μην προκληθούν καταστροφές στα εμπορικά καταστήματα. Εγώ προτείνω να απαγορευτούν τα εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας και όσα υπάρχουν να υποχρεωθούν να μεταφερθούν αλλού - κατά προτίμηση στο Ζεφύρι για να είναι ασφαλή από τους κουκουλοφόρους. Στο κέντρο να επιτρέπονται μόνο οι διαδηλώσεις. Προτείνω επίσης να απαγορευτεί να μπαίνουν στο κέντρο οι μπάτσοι. Όλο το κέντρο της Αθήνας θα πρέπει να γίνει ελεύθερη ζώνη. Το κέντρο της Αθήνας θα πρέπει να γίνει σαν τα Εξάρχεια. Από πότε έγιναν οι έμποροι ρυθμιστές της δημοκρατίας;"

Σχόλιο: Από τότε που εσύ έγινες εξυπνάκιας της διαδικτυακής αλητείας και της ραδιοφωνικης ηλιθιότητας. Προφανώς και το κείμενο του Πιτσιρίκου είναι χιουμοριστικό, αλλά και πάλι θυμίζει συμπεριφορά "επαναστάτη εκ του ασφαλούς". Εάν θεωρεί ο ίδιος ότι μπορεί να μας κάνει και μαθήματα Δημοκρατίας, τότε είναι πολύ γελασμένος και περισσότερο βλάξ απ' ότι νόμιζα. Αλλά μπορούμε να φανταστούμε τι λύπη... τον έχει πιάσει και αυτόν γιά το μικρό Αλέξη Γρηγορόπουλο. Τόση λύπη, όσο όλους αυτούς τους υποκριτές που υποκίνησαν το χάος και τη βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: