Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Πλαστογραφούν καταλήψεις, με έγγραφα, τα "αθώα παιδάκια" του Indymedia στην Ξάνθη

Προσπαθούν να εμπλέξουν

Πομάκους μαθητές στις βρωμιές τους


Ανώνυμοι ενήλικες προσπαθούν

να δημιουργήσουν προβλήματα στη Θράκη


Η υπομονή έχει και τα όριά της. Σε προηγούμενη ανάρτηση του ιστολογίου, πριν μερικές ημέρες, είχα επισημάνει τον ανθελληνικό και επικίνδυνο χαρακτήρα και τις δραστηριότητες του Indymedia στην ακριτική Θράκη και ιδιαίτερα στην Ξάνθη. Έτσι, ανήγγειλαν κατάληψη σχολείου (δεν αναφέρουν αν είναι γυμνάσιο ή λύκειο) και ταυτόχρονα "ανέβασαν" 3 καταγγελτικές επιστολές των Πομάκων μαθητών της Γλαύκης.
Επειδή η πλαστογραφία διώκεται από το νόμο, ίσως θα ήταν καλό να επέμβει η Εισαγγελία της Ξάνθης και να διερευνήσει ποιός είναι ο συντάκτης και ο γραφέας των επιστολών που ανακοίνωσαν τα παιδιά με τα άπλυτα μαλλιά του Indymedia της Ξάνθης.
Η προσπάθεια που ευθέως γίνεται πλέον προκειμένου να εμπλέξουν τους Πομάκους της Ξάνθης και ιδιαίτερα τους μουσουλμάνους της περιοχής, μία χούφτα από παιδάκια του Indymedia, παιδάκια που ποτέ δεν έχουν γνώμη σε φοιτητικά ζητήματα και που αλλάζουν χαρακτήρα όταν φορούν τους κουκούλες τους, είναι στο να δημιουργήσουν σύγχυση στην περιοχή και να επιφέρουν ζημία στις αγαστές σχέσεις των χριστιανών και των μουσουλμάνων κατοίκων. Και γιατί όχι; άλλωστε αυτά τα άπλυτα παιδάκια, δεν πρόκειται να μείνουν και να ζήσουν σε αυτή την περιοχή.
Τα εγκεφαλικά νεκρά παιδάκια του Indymedia όμως, παρέβησαν το νόμο στη συγκεκριμένη περίπτωση και πλαστογράφησαν κείμενα που φέρουν Πομάκους μαθητές να συμπαραστέκονται στον αγώνα τους κατά της Ελληνικής Πολιτείας, με πρόσχημα τον θάνατο του 15χρονου Αλέξη. Η πλαστογράφηση είναι εμφανέστατη, και ο οποιοσδήποτε μπορεί με άνεση να καταλάβει πως ο γραφέας είναι ενήλικας, το δε λεξικό και η γενικότερη φρασεολογία που χρησιμοποιείται προδίδει ενήλικα, μορφωμένο, άνετο χειριστή της Ελληνικής γλώσσας που τολμά όμως να κάνει εσκεμμένα ορθογραφικά λάθη για να κάνει περισσότερο αληθοφανείς τις επιστολές αυτές.
Για όσους μένουμε στην περιοχή, γνωρίζουμε πως υπάρχει εμφανές πρόβλημα στην Ελληνική γλώσσα από τους Πομάκους κατοίκους της ορεινής περιοχής, πρόβλημα που διορθώνεται με γοργούς ρυθμούς, αλλά απέχει παρασάγγας από την χρήση της γλώσσας που συναντάμε στα κείμενα αυτά.
Το στυλ γραφής (γράμματα) είναι ανθρώπου που έχει μάθει να γράφει γρήγορα (σημειώσεις - φοιτητής ή καθηγητής σχολείου). Μάλιστα διαπιστώνεται πως τουλάχιστον 3 άνθρωποι έχουν εμπλακεί στην συγγραφή των κειμένων αυτών, λόγω των τριών επιστολών (ίσως δύο, πρέπει να τα δει γραφολόγος που ελπίζουμε να οριστεί από την Εισαγγελία Ξάνθης) με απώτερο σκοπό την παραπλάνηση των αναγνωστών αυτών των κειμένων.
Αφήνω όμως την παρανομία της πλαστογραφίας, επειδή είναι δεδομένη και μεταφέρομαι στην ανθελληνική δράση στην οποία αποσκοπεί το συγκεκριμένο κείμενο. Δεν υπάρχει ούτε ένας γονιός (ακόμη και ψηφοφόρος του Συνασπισμού) στα ορεινά του Νομού Ξάνθης, Πομάκος, που να επιτρέψει σε κάποιο παιδί του να συμμετάσχει σε τέτοιου είδους έκτροπα (δεν αναφέρομαι σε κατάληψη, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά σε συμμετοχή εγγράφου κατά της Ελληνικής Πολιτείας). Και δεν επιτρέπουν, όχι από φόβο προς την Πολιτεία, αλλά από σεβασμό προς αυτήν και επειδή δεν θέλουν τα παιδιά τους να μπλέκουν με την πολιτική και γενικότερα με προβλήματα.
Το ιστολόγιο που άνοιξε μετά τα επεισόδια στην Αθήνα, μπορείτε να το βρείτε εδώ εάν δεν το έχουν κατεβάσει για να κρύψουν την βρωμιά τους.

3 σχόλια:

GiaNt είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η Επανάσταση! Ζήτω η εξέγερση! Όλοι στους δρόμους αδέρφια!

Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι σήμερα στην πορεία στο άγαλμα του Καρλ Μάρξ, Βλαδίμηρου Λένιν και Τσε Γκεβάρα γωνία (δίπλα απ το σουβλατζίδικο). Να δώσουμε ένα γερό μάθημα στους μπάτσους που σκοτώνουν τα παιδιάαααα μας!

(Α) - Anarchy Forever.