Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Άλλο ένα δείγμα τραμπουκισμού των θρασύδειλλων "αντιεξουσιαστών"...

Δύο ημέρες πριν το ξέσπασμα της οργής γιά το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, η γιάφκα των "αναρχοαυτόνομων" τρομοκρατών πανηγύριζε ένα... μεγάλο κατόρθωμα των τραμπούκων που φιλοξενεί. Κάποιοι φοβεροί μάγκες είχαν ξυλοφορτώσει τον Διευθυντή Φυλακών Διαβατών κατά την επίσκεψη του στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Δείτε πως ένας θλιβερός τύπος, που προφανώς πήρε μέρος, σχολιάζει το γεγονός στο Indymedia...:

"Στο όνομα λοιπόν της ελευθερίας, σήμερα Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008 ξυλοφορτώσαμε τον δ/ντη φυλακών διαβατών κατά τη διάρκεια παράδωσης(sic) σοφρονιστικών(sic) μαθημάτων που πραγματοποιούσε στη σχολή της νομικής του απθ".

Ο αμόρφωτος που συνέταξε το παραπάνω κείμενο είναι φανερό ότι εκτός από τραμπούκος είναι και αγράμματος. Και συνεχίζει το ανθρωποειδές σε απειλητικό τόνο:

"Με την ενέργεια μας αυτή, εκφράσαμε στον ελάχιστο βαθμό την επιθυμία μας, όλοι αυτοί να βάλουν καλά στο μυαλό τους, ότι δεν ανεχόμαστε να περιφέρονται άνετοι και ανέμελοι ανάμεσα μας και όπου τους βρίσκουμε θα τους τσακίζουμε".

Αυτοί οι τύποι συνεχίζουν να χαίρουν της προστασίας που τους παρέχει το παντελώς άχρηστο πλέον Πανεπιστημιακό Άσυλο. Σε αυτό βασίζεται άραγε και ο Πρύτανης του ΕΜΠ κ.Κώστας Μουτζούρης που φιλοξενεί στον server του Πανεπιστημίου την ηλεκτρονική γιάφκα των τρομοκρατών;

Δεν υπάρχουν σχόλια: