Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Σε άτακτη φυγή τρέπονται οι "οργισμένοι αναρχικοί" - Νύχτα εφαρμογής τακτικών ψυχολογικού πολέμου μέσω φημών από τους "γνωστούς-αγνώστους"


Διαδίδονται φήμες

για μαχαιρώματα αθώων πολιτών


Εγκληματούν όσοι διαδίδουν ψεύδη

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Σε προηγούμενη ανάρτηση μέσα από το ιστολόγιο αυτό κατατέθηκε η άποψη-πεποίθηση πως αυτή η νύχτα θα είναι πραγματικά δύσκολη και θα ξημερώσει ένα αβέβαιο αύριο. Ήδη, συγκεκριμένα όργανα των εθνομηδενιστών που απειλούν το πολίτευμα, έχουν περάσει στην επόμενη φάση του ψυχολογικού πολέμου, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και ενσπείροντας φήμες.
Ο κόσμος κατάλαβε τον ρόλο των ΜΜΕ (τηλεοράσεις, εφημερίδες) και γύρισε στην ενημέρωση μέσω των ιστολογίων. Η «στροφή» αυτή έγινε αντιληπτή και ήδη άρχισε η «διασπορά» ψευδών και επικίνδυνων ειδήσεων, που αναφέρουν κακοποιήσεις και μαχαιρώματα από αγνώστους και των δύο πλευρών.

Στόχος είναι το ηθικό και η ηρεμία των πολιτών. Θέλουν να τρομάξουν τους πολίτες που είναι αποφασισμένοι να υπερασπίσουν τις περιουσίες τους, επειδή τα ίδια τα μισάνθρωπα αυτά σκουπίδια έχουν φοβηθεί. Η τηλεόραση απέτυχε να αποκρύψει τις αντιδράσεις των πολιτών και τους ξυλοδαρμούς των «αναρχικών».
Η μέθοδος της χρήσης τακτικών ψυχολογικού πολέμου προδίδει την ιδιαίτερη εκπαίδευση συγκεκριμένων ανθρώπων-στελεχών που δρουν (στη σκιά). Εκμεταλλευόμενοι το πλέον σύγχρονο μέσο (διαδίκτυο) ουσιαστικά αμύνονται αυτή τη στιγμή και προετοιμάζουν την υποχώρησή τους. Είναι οργανωμένοι σαν στρατός, με χαρακτηριστικά δράσης ειδικών δυνάμεων επιχειρήσεων παντός τύπου μέσα σε αστικές περιοχές. Είναι πάγια τακτική που υποδηλώνει μεταστροφή (συνήθως επιθετική), αλλά στη σημερινή νύχτα και έχοντας εξαντλήσει με σειρά επιλεγμένων κινήσεων και χτυπημάτων το αντάρτικο πόλεων, υποχωρούν οι «αναρχικοί».
Εκτός εάν είναι έτοιμοι να περάσουν στην επόμενη φάση επίθεσης, που είναι σειρές δολοφονιών απλών πολιτών… Δεν θα ήθελα να φανταστώ καν κάτι τέτοιο…
Η ευθύνη συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος, που δεν έχει καταδικάσει μέχρι στιγμής τα έκτροπα από πλευράς «οργισμένων διαδηλωτών» και «αναρχικών», είναι τεράστια.
Ευχή όλων και πρώτα του γράφοντα, είναι να μην χυθεί άλλο αίμα και να έχουν ξεδιψάσει τα πρωτόγονα ένστικτά τους οι «στρατηγοί» αυτής της επίθεσης κατά του κράτους.

Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: