Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

"Μπάτσος" νεκρός, θύμα βίας κουκουλοφόρων το 2007. Ήταν 24 ετών.

UPDATE: Από το γραφείο τύπου της ΓΑΔΑ διεψεύσθη η είδηση του θανάτου νεαρού αστυνομικού που ειχε τραυματιστεί παλαιότερα απο κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό. Ευτυχώς.
Αντιγραφή από το blog GREECE-SALONIKA.blogspot.com & troktiko.blogspot:
Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24 αστυνομικός,θύμα κουκουλοφόρων του 2007.

Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.

Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.

Γι' αυτό το γεγονός όμως, κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει, κανένα Ιντυμίντια δε θα γράψει αράδες, κανένας ψευτοδημοκράτης μπλογκερ δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή.

2 σχόλια:

Siriusastir είπε...

Όχι παιδιά.

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=blogcategory&id=182&Itemid=326&lang=

Η ΓΑΔΑ δεν έχει κάνει απολύτως καμία ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, ένας στο τροκτικό το έγραψε, άλλος μετά βγήκε και το πήρε πίσω, αλλά η αλήθεια είναι οτι κανένας δεν ξέρει τι έχει συμβει απο τον καιρο που τον χτύπησαν και έμεινε στην εντατική.

Μέσα στον πανικό γίνονται και μπερδέματα, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί απολυτως τίποτα ούτε επιβεβαίωση ούτε άρνηση, κανένας δεν ξέρει εαν ζει ή οχι.

ΕΛΛΗΝ είπε...

ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΠΡΕΣΣ-GRRIDES ΠΡΕΖΑΚΙΔΕΣ ΙΝΤΙΜΕΝΤΙΑΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ jUNGLIDES ΝΑ ΠΑΡΕΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΕΡΣ.... ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΕΡΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΣ... ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ...